Joep van Kooperen

Stap binnen in de bruisende wereld van Kooper Cocktails, waar passie voor spirits en gastvrijheid samenkomen onder één dak, geleid door Joep van Kooperen. Geboren uit een onstuitbare nieuwsgierigheid en een hart vol enthousiasme, begon mijn reis in de betoverende wereld van cocktails op een onverwacht moment.

Toen mijn vader terugkeerde van een vakantie, bracht hij meer mee dan alleen souvenirs. Hij deelde zijn ontdekking van exotische cocktails, en in die eerste slokken vond ik een passie die mijn wereld zou veranderen. Met een paar flessen en een handvol tools begon ik mijn eigen reis, met steeds meer kennis en nieuwsgierigheid leerde ik steeds meer.

De Cocktailwereld

De cocktailwereld opende haar deuren en ik stapte binnen met open armen. Van bescheiden thuisexperimenten tot het creëren van unieke smaakcombinaties bij Bar Olaf, mijn pad was bezaaid met kansen om te leren, te groeien en mijn passie te delen. Elke dag bij Bar Olaf is een nieuwe ontdekkingstocht, waar ik mijn vaardigheden verfijn en mijn kennis vergroot.

Bij Collins Bar Systems vond ik een schatkist vol expertise en mogelijkheden. Hier dompelde ik mezelf onder in sales en accountmanagement, terwijl ik mijn passie voor cocktails en gastvrijheid verder ontwikkelde. Elke dag bracht nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien, waardoor mijn liefde voor deze wereld alleen maar groter werd.

Een droom werd werkelijkheid

Maar mijn honger naar kennis was nog niet gestild. Bij True Tales Distillery vond ik een nieuwe bestemming in mijn reis. Hier ontdekte ik de kunst van distilleren en het creëren van unieke smaken, met de lancering van de Mata Hari rums als hoogtepunt van mijn tijd daar. Ik stortte me in het proces, van het bedenken van signature cocktails tot het draaien van beurzen zoals de BCB in Berlijn, en vond mezelf steeds meer thuiskomen in de wereld van spirits.

Nu, met Kooper Cocktails, is mijn droom werkelijkheid geworden. Waar interesse, vakmanschap en enthousiasme samenkomen, en waar elke slok een verhaal vertelt. Of je nu een doorgewinterde spiritlover bent of op zoek bent naar een unieke ervaring, bij Kooper Cocktails ben je thuis.

Dus, waar wacht je nog op? Laat je onderdompelen in de wereld van Kooper Cocktails, waar elke slok een avontuur is en elke ontmoeting een feestje.

Cheers, en tot ziens aan de bar!
Joep van Kooperen

Kooper Cocktails